Hailey Baldwin kosmetiikkabisnekseen – rekisteröi Bieber Beauty -tavaramerkin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Justin Bieber ja malli Hailey Baldwin solmivat virallisen avioliiton viime vuoden syyskuussa. He aikovat järjestää erikseen kirkollisen vihkimisen, vaikka ovatkin jo lakiteknisesti aviopari. Nyt Hailey Baldwin on rekisteröinyt Bieber Beauty -nimisen tavaramerkin.

Amerikkalainen 22-vuotias Hailey Baldwin on nykyisin nimeltään Hailey Bieber. Hän on aiemmin rekisteröinyt Hailey Bieber -tavaramerkin omistukseensa. Nyt hän on rekisteröinyt liike-elämää varten myös Bieber Beauty -nimisen tuotemerkin.

TMZ uutisoi, että nainen suunnittelee omaa nimeä kantavaa kosmetiikkasarjaa. Luonnollista kosmetiikkaa suosiva nainen tuo kaiketi markkinoille meikkejä tavallisten naisten arkikäyttöön. Hailey ja Justin Bieber eivät tehneet avioehtoa newyorkilaisella oikeustalolla avioituessaan.