Legendaarinen muovihuoltamo myynnissä Lempäälässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa kehiteltiin vuosikymmeniä sitten monenlaisia rakennuksia, joita voitiin monistaa helposti. Futuro-talosta tuli kansainvälisesti tunnettu ikoni, mutta osansa sai myös Matti Suurosen suunnittelema huoltoasemarakennus Casa Finlandia.

Nyt tällainen hyvin harvinainen rakennus on tullut myyntiin Lempäälässä. Myynnissä on tosin pelkkä rakennus, joka ostajan tulee purkaa ja koota toisessa paikassa. Lähtöhinta on 10.000 euroa, mutta vielä yhtään huutoa ei ole tullut.

– Pirkanmaan maakuntamuseo edellyttää, että purkutyö suoritetaan niin, että elementit ovat koottavissa uuteen paikkaan. Ennen purkamista on syytä varmistua siitä, että rakennuksen uudelleen pystytykselle on varmasti saatavissa rakennuslupa. Luontevin sijoituspaikka on liikenneympäristö, esimerkiksi tien varteen sijoittuva tontti, ilmoituksessa todetaan.