Luuranko löydettiin puuhun kahlittuna – poliisi epäilee epäonnistunutta Houdini-temppua

Ohhoh! · Tim Isokivi

Venäläinen Ivan Klyucharev katosi toukokuussa 2017 oudoissa olosuhteissa. Nyt hänen luurankonsa on löydetty keskeltä metsää 130 kilometrin päässä Moskovasta.

Klyucharev oli kahlittu ennen kuolemaansa puuhun. Poliisi uskoo survivalismia harrastaneen 30-vuotiaan miehen yrittäneen Houdini-tyylistä kahlekuningastemppua, joka lopulta olisi päätynyt hänen kohtalokseen.

Poliisin toisen teorian mukaan Klyucharev olisi kuollut osana pieleen mennyttä BDSM-seksiaktia. Viranomaiset eivät ole myöskään sulkeneet pois henkirikosta. Teorian mukaan Klyucharev olisi murhattu ja teko olisi lavastettu vahingoksi.

Ruumiin läheisyydestä löydettiin miehelle kuulunut videokamera, jonka toivotaan tarjoavan vastauksia mysteeriin. Metsästä löydettiin Metro-lehden mukaan myös yhden hengen teltta, käsirautoja, metallisia ketjuja, lukkoja ja solmuja käsittelevä kirja.