Susanna Penttilän kurvit pursuivat bileasusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ferrer-liikkeen omistava helsinkiläisyrittäjä Susanna Penttilä tunnetaan hänen kurvikkaasta vartalostaan ja näyttävistä vaatekappaleistaan. Taannoin Susanna julkaisi verkossa peiliselfien, joka oli erityisesti miespuolisten seuraajien mieleen.

View this post on Instagram

🍇🍇lilametallic dress 🍇🍇

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

Penttilä esittelee usein vartaloaan sosiaalisessa mediassa, ja hän on useasti osoittanut sen olevan erittäin kurvikas. Tällä kertaa Susanna poseeraa bileasussa, joka ei ainakaan piilottele hänen uhkeaa poveaan.

View this post on Instagram

Orangegold metallic dress 🍊🍊🍊www.ferrer.fi

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

45-vuotias Susanna Penttilä on vaatealan yrittäjä, jolla on kaksi Ferrer-liikettä Helsingin seudulla. Hän on perustanut ensimmäisen yrityksensä 19-vuotiaana ja luonut vaateliikkeestään tunnetun menestystarinan.