Hampurilaisketju lanseerasi kannabisburgerin – tulee myyntiin 20.4.

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huhtikuun 20. päivä tunnetaan ympäri maailman epävirallisena kannabispäivänä. Kannabislakien vapauduttua monissa Yhdysvaltojen osavaltioissa myös lukuisat yritykset ovat nähneet 420-juhlassa markkinaraon.

Suosittu amerikkalainen pikaruokaketju Carl’s Jr on lanseerannut kannabisburgerin. Rocky Mountain High: Cheeseburger Deligh -hampurilaisen välissä on pihvien, jalapenojen, ristikkoperunoiden ja Pepper Jack -juuston lisäksi kannabidiolia sisältävää kastiketta.

Kannabidioli on kannabiksen sisältämää yhdistettä. Sen vaikutus on päihdyttävän sijaan rauhoittava ja rentouttava. Jokaisessa kannabisburgerissa on CNBC-uutissivuston mukaan noin viisi milligrammaa kannabidioliuutetta.

Rocky Mountain High: Cheeseburger Delightiä myydään 20. huhtikuuta vain yhdessä Carl’s Jr. -ravintolassa, Denverin Colorado Boulevardilla. Hampurilaisen hinta on tietenkin 4,20 dollaria.