Instagram-kepponen leviää – uhkea rintavako olikin miehen takapuoli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksanvenäläinen tv-juontaja ja malli Palina Rojinski on joutunut tottumaan törkyisiin kommentteihin Instagramissa. Tähti päättikin taannoin näpäyttää some-läähättäjiä nokkelan pilan muodossa.

Rojinskin Instagramiin ilmestyi kuva, joka näytti esittävän hänen rintavakoaan. Kuvaa kuolanneiden yllätykseksi totuus olikin jotain aivan muuta.

Kuvassa oli tosiasiassa miehen takapuoli, joka oli saatu näyttämään rinnoilta korujen ja punaisen mekon avulla. Rojinskin oli toteuttanut tempauksen yhdessä talk show -juontaja Klaas Heufer-Umlautin kanssa.

Kuva keräsi runsaasti alatyylisiä kommentteja erityisesti miespuolisilta seuraajilta, jotka olivat autuaan tietämättömiä kuvan esittävän miehen ahteria. Se päätyi nopeasti myös lehtien otsikoihin. Käytännön pilan toteutukseen tutustutaan Youtubessa julkaistulla saksankielisellä videolla.