Teinivaimo paranee traumoistaan pikkuhiljaa – opettelee rakastamaan itseään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pian uutta musiikkia julkaiseva teinivaimo Courtney Stodden on julkaissut ahkerasti paljastavia otoksia Instagramissa. Nainen on viime aikoina yrittänyt saavuttaa terveempää itsetuntoa.

Naisellisia muotoja kehoonsa kerännyt Courtney Stodden on nyt julkaissut Instagramiin otoksen, jossa hän ei yritä peitellä reisiensä selluliittiä. Hän kirjoittaa kuvan yhteyteen, että vartalossa olevat puutteet tai pikkuviat ei tee ihmisestä rumaa. Stodden kertoo opettelevansa rakastamaan itseään kaikkine vikoineen.

Hän on itsenäistynyt ja panostanut omaan uraansa sen jälkeen, kun erosi näyttelijämies Doug Hutchinsonista. Pariskunnalla oli ikäeroa 34 vuotta. Äskettäin nainen paljasti, että hänen oma isä hylkäsi hänet ja sai lohtua silloiselta aviomieheltään.