23-vuotias bikinikaunotar – Dua Lipa saa miesten pasmat sekaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Dua Lipa on noussut nopeasti kansainväliseksi supertähdeksi esimerkiksi hiteillään Scared to Be Lonely ja New Rules, joita on kuunneltu Spotifyssa miljardeja kertoja. 23-vuotias kaunotar on ollut alalla vasta muutaman vuoden, mutta ehtinyt menestyä alalla upeasti.

Äskettäin Suomen Lapissa viikonlopun ajan luksuslomaillut Dua Lipa toimi ennen musiikkiuraansa mallina. Hänellä on edelleen todella näyttävä tyyli, joka kiinnittää ohikulkijoiden katseet aina myös kadulla. Viime aikoina Lipa on julkaissut lomakuviensa lisäksi myös upeita bikinikuvia.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

View this post on Instagram

cute edit. Thanks @duaalipx 💕

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on