Kuolemantuomio uhkaa räppäriä – epäillään kahdesta murhasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa räppärien keskuudessa on nähty vuosien varrella poikkeuksellisen paljon henkirikoksia, joissa suositut artistit ovat olleet yleensä uhreina. Nyt eräs heistä voi olla kuitenkin myös murhaaja. Räppäri YNW Melly voi nimittäin saada peräti kuolemantuomion.

YNW Melly on saanut TMZ-julkaisun mukaan Floridan osavaltiossa syytteen kahdesta murhasta. Hänen epäillään murhanneen kaksi tuttavaansa saadakseen siitä taloudellista hyötyä. Lisäksi räppäriä epäillään jengiyhteyksistä. Syyttäjien on kerrottu vaativan miehelle tuomioistuimessa kuolemantuomiota. Kuolemantuomio on edelleen käytössä Floridassa ja 29 muussa osavaltiossa.

Maaliskuussa YNW Melly kiisti syytteet, joiden mukaan hän olisi ampunut lokakuussa YNW Juvyn ja YNW Sakchaserin. YNW Melly ja YNW Bortlen saivat murhista syytteet, joiden mukaan miehet yrittivät lisäksi lavastaa rikospaikan niin sanotun drive by -ampumiseksi. YNW Sakchaserin äiti kertoi oikeudessa poikansa saaneen ennen murhaa uhkaavia tekstiviestejä. Mellyn kappale Murder on My Mind kappale nousi aikoinaan listaykköseksi Apple Musicissa.