Sofia Richie polttavan kuuma näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmen lapsen isä Scott Disick rauhoittui naisseikkailuistaan viime vuoden syksynä muodostettuaan suhteen nuoreen malliin, Sofia Richieen. Pariskunnan ensimmäinen seurusteluvuosi oli ennen kaikkea uuden opettelemisen aikaa Sofialle. Vuoden aikana Sofiasta on kuoriutunut todellinen bikinikaunotar.

View this post on Instagram

💆🏼‍♀️

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Tällä kertaa Sofia nähdään hänen sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa poseeraamassa rannalla huippunäyttävänä bikineissä.

View this post on Instagram

Made it to cabo🌞

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Sofia Richien kerrotaan todenneen lähipiirilleen, että hän toivoo onnistuvansa Scott Disickin kanssa. Hän haluaa rakkauden ja suhteen kestävän pitkään, vaikka tunteekin aina olevansa ulkopuolinen lasten läsnäollessa.