Supermalli yläosattomissa makuuhuonessa – Joan Smalls julkaisi kuvan somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puertoricolainen supermalli ja näyttelijä Joan Smalls tuli alun perin tunnetuksi kosmetiikkayritys Estée Lauderin kasvona. Uransa aikana nainen on ollut useiden ammattimeikkaajien meikattavana, mikä on opettanut hänelle niksin jos toisenkin. Nykyisin malli tekee usein itse oman meikkinsä.

View this post on Instagram

Cuando el sol Pica ☀️

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Joulun alla kuvankaunis ja upeavartaloinen Joan Smalls esitteli vartaloaan Puerto Ricossa San Juanin maineikkaalla Isla Verde Beachilla, jossa hän keikisteli kameralle häviävän pienissä bikineissä. Nyt mallikaunotar on esitellyt vartaloaan niin ikään uimarannalla punaisissa bikineissä, joten sama tuttu teema jatkuu. Äskettäin hän julkaisi itsestään myös kuvan poseeraamassa yläosattomissa makuuhuoneessa.

View this post on Instagram

Placement is Everything 😉 Me escuchaste!

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on