Nyt puhuu Britney Spears! Avautui faneille terveydentilastaan psykiatrisessa hoidossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huhtikuun alussa psykiatriseen hoitoon kirjattu Britney Spears on ollut viime viikkoina huhumyllyn keskellä. Nyt tähti on itse käsitellyt asiaa sosiaalisessa mediassa.

37-vuotiaan laulajan mukaan hän voi hyvin ja halusi kommentoida käsistä riistäytyneitä huhuja. Tähden mukaan ex-manageri on levitellyt hänen nimissään kirjoitettuja tekaistuja sähköpostiviestejä, ja hänen perheensä sekä tiiminsä on jopa saanut verkossa tappouhkauksia.

– Perheeni on läpikäynyt viimeaikoina runsaasti stressiä ja ahdistusta. Tarvitsin vain hetken aikaa käsitellä asioita. Älkää kuitenkaan olko huolissanne, palaan erittäin pian, Spears kertoi Instagram-videolla.

– Ette ehkä tiedä tätä minusta mutta olen vahva ja seison tavoittelemieni asioiden takana, tähti totesi.

 

View this post on Instagram

I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying to take a moment for myself, but everything that’s happening is just making it harder for me. Don’t believe everything you read and hear. These fake emails everywhere were crafted by Sam Lutfi years ago… I did not write them. He was pretending to be me and communicating with my team with a fake email address. My situation is unique, but I promise I’m doing what’s best at this moment 🌸🌸🌸 You may not know this about me, but I am strong, and stand up for what I want! Your love and dedication is amazing, but what I need right now is a little bit of privacy to deal with all the hard things that life is throwing my way. If you could do that, I would be forever grateful. Love you ❤️❤️❤️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on