Jalkapallotähti Emiliano Salan isä löydettiin kuolleena – vain kolme kuukautta poikansa lentoturman jälkeen

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippujalkapalloilija Emiliano Sala katosi 21. tammikuuta ollessaan lentämässä Englannin kanaalin yllä. Pitkät etsinnät päättyivät, kun pienkoneen hylky löydettiin kanaalin pohjasta. Samalla vahvistui, että Sala menehtyi lentoturmassa. Tragedia oli kova isku Salan faneille ja perheelle.

Nyt Emiliano Salan isä Horacio Sala on menehtynyt vain kolme kuukautta poikansa tragedian jälkeen. Surun murtama isä kuoli C5N TV -kanavan mukaan sydänkohtaukseen 58 vuotiaana. Hänet löydettiin menehtyneenä Progresossa sijaitsevasta kodistaan, eikä ensihoitajilla ollut enää mitään tehtävissä hänen pelastamisekseen.

Isä ja poika olivat läheiset, sillä Horacio Sala oli tiiviisti mukana vaikuttamassa poikansa jalkapallouraan. Perheen läheisten mukaan isä ei koskaan päässyt yli poikansa tapaturmaisesta kuolemasta.

Isä vaati BBC Wales Investigates -ohjelman haastattelussa poikansa lentoturmasta tarkempia tutkimuksia. Tutkintaryhmä yrittää edelleen selvittää miksi lentokone putosi. Lentäjän ruumista ei ole löytynyt. Alustavien tietojen mukaan lentäjällä ei ollut lupaa ottaa maksavia matkustajia lennoilleen, eikä lentokone ollut rekisteröity kaupallisiin tarkoituksiin.