Josephine Skriver ei jätä kylmäksi – tästä vartalosta kelpaa olla ylpeä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta ei ole vielä saatu yhtään A-sarjan supermallia, mutta Ruotsista niitä on tullut jo useita ja taannoin myös Tanska sai omansa, kun Josephine Skriver kiinnitettiin Victoria’s Secretin bikinimalliksi. Sittemmin Josephine on nähty kuitenkin vain harvakseltaan julkisuudessa.

View this post on Instagram

Coachella weekend 2!!! 🤗😆🥰

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Nyt Josephine Skriver nähdään poseeraamassa Kalifornian Indiossa, jossa hän osallistui Coachella-festivaaleille. Kuvassa Skriver nautiskelee punaisissa niukoissa bikineissä.

View this post on Instagram

morning.☀️

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

25-vuotias Josephine Skriver on noussut nopeasti supermallien sarjaan, sillä hän sai kunnian poseerata Victoria’s Secretin vuoden 2016 bikinikatalogin kannessa. Hän seurasi katalogin kannessa sellaisia supermalleja kuin Candice Swanepoel, Adriana Lima ja Alessandra Ambrosio. Skriverin äiti ja isä ovat molemmat homoseksuaaleja, jotka halusivat perustaa heteromaisen perheen seksuaalisesta suuntautumisestaan huolimatta. Vanhemmat ovat yhä naimisissa.