Perheenäiti suivaantui – poika ei saanut yhtä paljon Instagram-tykkäyksiä kuin sisaruksensa

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalinen media näyttelee monien elämässä nykyisin jo aivan liian suurta roolia, ja silloin ihmisellä on vaarana menettää todellisuudentajunsa. Eräs tällaisista ihmisistä on someaktiivi perheenäiti, joka avautui taannoin poikansa heikosta menestyksestä Instagramissa.

Yhdysvaltojen Atlantassa asuva viiden lapsen perheenäiti Katie Bower julkaisi kirjoituksen, jossa hän esitti huolensa kuusivuotiaan Weston-poikansa somesuosiosta. Äidin mukaan perheen neljä muuta lasta saavat selvästi enemmän tykkäyksiä ja kommentteja, ja se huolestuttaa häntä kovasti. Bower totesi tilanteen voivan tulevaisuudessa vaikuttaa jopa hänen poikansa itsetuntoon.

Perheenäiti meni jopa niin pitkälle, että hän pohdiskeli olivatko syyllisiä tilanteeseen sosiaalisten medioiden algoritmit, koska perheeseen syntyi niin pian Westonin jälkeen seuraava sisarus. Siksi äiti syyttää nyt itseään tilanteesta. Westonin sisarukset Will, LJ, Maxwell ja Ella ovat äidin mukaan kaikki suositumpia kuin toiseksi vanhin lapsista.

Kuten arvata saattaa, äidin typerä avautuminen tyrmättiin sosiaalisessa mediassa välittömästi. Jopa supermalli Chrissy Teigen kommentoi tapausta kysymällä lyhyesti ”Mitä helvettiä?”. Eräät tapausta kommentoineet ohjeistivat Katie Boweria pysyttelemään kaukana kaikesta sosiaaliseen mediaan liittyvästä ja keskittymään sen sijaan lapsiinsa.