Susanna Penttilän bikinit kuin postimerkit – säästi kangasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ferrer-liikkeen omistava helsinkiläisyrittäjä Susanna Penttilä tunnetaan hänen kurvikkaasta vartalostaan ja näyttävistä vaatekappaleistaan. Taannoin Susanna julkaisi verkossa peiliselfien, joka oli erityisesti miespuolisten seuraajien mieleen.

View this post on Instagram

#goodweekend ☀️💛☀️

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

Yrittäjä Susanna Penttilä esittelee nykyisin tasaisin väliajoin upeaa kurvikasta vartaloaan sosiaalisessa mediassa, ja tällä kertaa hän on poseerannut kesäisissä tunnelmissa bikineissä. Hänen asuvalintansa lienee monien mieleen erityisesti siksi, että siinä on mahdollisesti pyritty säästämään kangasta mahdollisimman paljon.

View this post on Instagram

F 🖤 E🖤R🖤R🖤E🖤R

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

45-vuotias Susanna Penttilä on vaatealan yrittäjä, jolla on kaksi Ferrer-liikettä Helsingin seudulla. Hän on perustanut ensimmäisen yrityksensä 19-vuotiaana ja luonut vaateliikkeestään tunnetun menestystarinan.