Michelle Lewin yläosattomissa puutarhassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Hän laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi supertähdeksi. Michelle on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa ja noussut sometähdestä oikeaksi julkkiskaunottareksi.

View this post on Instagram

Taking “Jeans Day” too seriously @m.elle.store

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Nykyisin Lewinillä on jo yli 13 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Tällä kertaa hän on tarjoillut seuraajilleen videomateriaalia poseeratessaan yläosattomissa puutarhassa iltamyöhäisellä yläosattomissa. Kuvaaja tuli lopulta liian lähelle, jolloin Michelle joutui keskeyttämään poseeraamisen.

Michelle Lewin kertoi taannoin nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.