Samsungin patentoima uutuus voi mullistaa kuvien ottamisen

Digi · Tim Isokivi

Samsungin tulevassa älypuhelinmallissa saatetaan nähdä kaksi näyttöä. Puhelimesta löytyisi verkkoon levinneen patentin perusteella näytöt sekä etu- että takapuolelta. Laite voisi mullistaa kuvien ottamisen älypuhelimella.

Sen ansiosta kohteena oleva henkilö voisi jo kuvaushetkellä nähdä, miltä hän näyttää lopullisessa otoksessa. Metro-lehden mukaan laite olisi myös varustettu ominaisuudella, jonka avulla se tietää automaattisesti kumpaa näyttöä milloinkin käytetään. Laitteen sensori tunnistaa käden sen ollessa näytön yläpuolella.

Samsung on ollut viime viikkoina pulassa taitettavalla näytöllä varustetun Galaxy Fold -puhelimensa ansiosta. Laitteen ilmestyminen myyntiin viivästyi, sillä niiden näyttöjen huomattiin hajoavan helposti.