Jonne Aaron kuin Uuno Turhapuro – kuva villitsee fanit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Negative-yhtyeestä alunperin tunnetuksi tullut suosikkiartisti Jonne Aaron julkaisee kolmannen sooloalbuminsa 10. toukokuuta. Kolme viikkoa sitten julkaistiin single Tiikerin raidat, joka on Jonne Aaronin käsialaa ja Jimmy Westerlundin tuotantoa.

Nyt Jonne on järjestänyt faneilleen vappuyllätyksen, sillä hän poseeraa somekuvassaan Uuno Turhapurona. Maski on toteutettu erittäin taidokkaasti, mutta tarkkasilmäiset fanit huomasivat kenestä kuvassa on todellisuudessa kyse.

Jonne Aaronin sooloura alkoi Vain elämää -avauskaudesta vuonna 2012. Hän julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa Onnen vuodet vuotta myöhemmin 2013 ja toisen albuminsa Risteyksessä vuonna 2014. Kyseiseltä levyltä voimasoittoon nousivat Yksin, Ota mut, Kirosanoja ja Ei tää rakkautta oo. Kesällä Jonne Aaron nähdään festivaalilavoilla.