Duudson-Jukka hellyttävässä kuvassa vauvansa kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hurjapää Jukka Hildén tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi Duudsonit-ryhmän jäsenenä, ja hän tekee edelleen toinen toistaan hurjempia tempauksia. Yhdysvalloissa nykyisin asuva Jukka vietti vuodenvaihteessa pitkän joululoman Suomessa yhdessä kihlattunsa kanssa.

Nyt Jukka nähdään poseeraamassa somekuvassaan ihastuttavassa kuvassa nukkumassa yhdessä pikkuvauvansa kanssa. Kuvan yhteydessä hurjapää toteaa, että kuvassa on iso Duudson ja pieni Duudson. Samalla hän toteaa, että lapset ovat parasta elämässä. Fanit ovat ottaneet kuvan vastaan innokkaasti.

– Miten ihmeessä olet voinut saada lapsen, kun olet saanut niin monia iskuja munille, eräs fani ihmettelee kommentissaan.

Taannoin Jukka nähtiin toteuttamassa hurjaa tempausta, jossa hän sytytti itsensä ensin tulee ja sen jälkeen hyppäsi palavana soihtuna katolta kerrosta alempana olevaan uima-altaaseen.