Poliisi ottanut kiinni Espoon joukkosurmalla uhanneen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen verkossa levinneestä vakavasta uhkauksesta, jossa Espoossa sijaitsevaan kauppakeskukseen uhattiin tehdä isku, jossa pyrittäisiin surmaamaan asein ja pommein vähintään sata ihmistä. Poliisi sai tapauksesta nopeasti lukemattomia yhteydenottoja.

Poliisi tiedotti ottaneensa kiinni nuorehkon miehen, jonka epäillään kirjoittaneen TOR-verkossa julkaistun kauppakeskus Ison Omenaan kohdistetun uhkaustekstin. Häntä epäillään tässä vaiheessa laittomasta uhkauksesta.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa ja tiedottaa tutkinnan etenemisestä, kun se on mahdollista.

Kuten poliisi aiemmin tänään tiedotti, on kauppakeskusten turvallisuustilanne poliisin näkökulmasta normaali. Poliisi jatkaa kauppakeskusten yleistä järjestyksenvalvontaa yhteistyössä kaupungin ja kauppakeskusten turvallisuusorganisaatioiden kanssa.