Karmiva uhkaus joukkoammuskelusta Espoossa: ”Poliisi selvittää tilannetta”

Ohhoh! · Stara.fi

Verkossa jokainen saa äänensä kuuluville, ja usein epätoivoisista teoista annetaan merkkejä julkisuuteen jo ennakkoon nimenomaan verkossa. Parhaillaan verkossa leviää vauhdilla uhkaus, jossa kirjoittaja ilmoittaa tekevänsä iskun kauppakeskukseen asein ja pommein.

Uhkauksen tekijä kertoo aikovansa iskeä 3. toukokuuta Ison Omenan kauppakeskukseen, jossa hän surmaa vähintään sata ihmistä kunnes kuolee poliisien kanssa käytävässä tulitaistelussa. Lisäksi hän kertoo räjäyttävänsä viisi pommireppua ja kohdistavansa iskut erityisesti lapsiin.

Viesti on syystäkin otettu vakavasti, ja siitä on soitettu tänään hätäkeskuksiin ympäri maata. Nyt poliisi on julkaissut tiedotteen, jonka mukaan se tutkii tapausta.

– Poliisilla on tiedossa espoolaiseen kauppakeskukseen kohdistettu ammuskelu-uhkaus, jossa puhutaan päivämäärästä 3.5. Uhkaus on julkaistu Tor-verkossa. Poliisi selvittää tilannetta ja viestin lähettäjää. Asiasta tiedotetaan tarvittaessa lisää huomenna torstaina, poliisi tiedottaa.