Tekashi 6ix9ine todistaa oikeudessa rikoskumppaneita vastaan – räppärin henki uhattuna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Tekashi 6ix9ine myönsi helmikuussa syyllistyneensä yhteensä yhdeksään rikokseen. Lisäksi syyllisyytensä ase- ja huumerikoksiin myönsi viisi muuta tapaukseen liittyvää henkilöä, mukaanlukien räppärin manageri.

Oikeudenkeäyntiä odottaa kuitenkin vielä viisi muuta tapaukseen liittyvää henkilöä. Tekashi saattaa joutua todistamaan heitä vastaan. Räppärin uskotaan vapautuvan odotettua huomattavasti aikaisemmin, mikäli hän jatkaa yhteistyötä virkavallan kanssa.

Entiset rikoskumppanit eivät katso ilmiantamista hyvällä. Oikeyden pöytäkirjoista käy ilmi, että viranomaiset ovat salakuunnelleet Nine Trey Gangsta Bloods -jengin jäsenten välisiä keskusteluja. Niissä Tekashin vihjattiin kärsivän vielä pahasti.

– Tekashi ei voi tehdä asialle mitään ellei hän kulje 100 aseistetun vartijan kanssa päivittäin, rikollisjengin kummisetänä tunnettu Jamel Jones kuvaili puhelussa Page Six -sivuston mukaan.