Takatalvi iski näyttävästi – tältä näyttää nyt ympäri maata

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin miten meteorologit ennustivat torstaille ja perjantaille hyvinkin sankkoja lumisateita, sillä ennusteiden mukaan lunta oli tupruttamassa taivaalta jopa 30 senttiä perjantai-iltapäivään mennessä. Ihan ennusteiden kaltaista myräkkää ei kuitenkaan nähty.

Tänään eri puolilla maata on kuitenkin satanut lunta jopa useita senttejä, joten suomalaiset ovat luonnollisesti jakaneet sosiaalisessa mediassa kuvia eri puolilta maata.

Lumimyräkkää ja sen seurauksia on ikuistettu ainakin Oulun, Kuopion ja Kajaanin maisemissa, mutta myös pohjoisemmassa aina Rovaniemeä myöden. Traffic Management Finlandin mukaan ajokeli on tällä hetkellä lumisateen vuoksi erityisen huono Oulun ja Kajaanin ympäristöissä, mutta heikko tilanne ulottuu aina Koillismaalle saakka.

View this post on Instagram

Kesää kohti! #takatalvi #suomi #finland #may

A post shared by Simo Kivari (@simokivari) on

View this post on Instagram

#takatalvi #kesääodotellessa #kesäonperuttu

A post shared by Keijo Lukin (@keijolukin) on