Nettiraivo repesi Sonic-elokuvan trailerista – elokuvayhtiö teki paniikkiratkaisun

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Samannimiseen pelisarjaan perustuvan Sonic the Hedgehog -elokuvan traileri herätti runsaasti huomiota, mutta ei todennäköisesti tuotantoyhtiön toivomalla tavalla. Närää herätti erityisesti Sonic-hahmon ulkonäkö.

Monet faneista pitivät Sonicin ulkonäköä omituisena ja liian erilaisena kuin peleissä. Sitä verrattiin epäsuotuisasti kilpailevan Nintendo-yhtiön Pokemon: Detective Pikachu -elokuvan hahmoihin, joita on vuorostaan pidetty onnistuneina.

Elokuvan Sonic-siili onkin päätynyt takaisin suunnittelupöydälle. Ohjaaja Jeff Fowley paljasti Instagramissa Paramount ja Sega -yhtiöiden vastanneen fanien kritiikkiin työstävän tietokonegrafiikalla toteutettavan hahmon uusiksi.

Elokuvan tekijöillä saattaa tosin tulla hieman kiire mikäli he haluavat elokuvan valkokankaille suunniteltuna ensi-iltapäivänä. Sonic the Hedgehogin on nimittäin tarkoitus kiitää elokuvateattereihin Yhdysvalloissa 8. marraskuuta 2019.