Yllätyshäät Vegasissa! Game of Thrones ja Jonas Brothers -tähdet naimisiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Game of Thrones -näyttelijä Sophie Turner ja poptähti Joe Jonas ovat menneet naimisiin. Aviolitto tuli yllätyksenä monille, sillä pari ei juuri mainostanut sitä etukäteen.

Hääseremonia tapahtui Las Vegasin Little White Wedding Chaple -kappelissa keskiviikkona. Tähdet oli vain tunteja aikaisemmin nähty 2019 Billboard Music Awards -gaalassa, jossa Joe Jonasin yhtye Jonas Brothers esiintyi.

Uutinen yllätyshäistä levisi musiikkituottaja Diplon ansiosta. Hän jakoi Instagram-tarinoissaan videon jossa Elvis-imitoija vihkii Tunerin ja Jonasin countrybändi Dan + Shayn esittäessä Speechless-kappalettaan.

Joe Jonas ja Sophie Turner alkoivat seurustelemaan vuonna 2016. Pari meni kihloihin alle vuotta myöhemmin lokakuussa 2017.