Alkon valikoima kasvaa – uutuutena pullotettu Välivesi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tämä ei ole vitsi. Alko haluaa muistuttaa suomalaisia vedenjuonnin tärkeydestä ja on päättänyt ottaa kesäkuun alusta myymälöihinsä uuden tuotteen myyntiin. Kyseessä on Välivesi-niminen tuote, joka on matalahiilihappoinen lähdevesi.

Alkon mukaan Väliveden vesi tulee Kurikan Kangasahteen lähteestä ja se on pullotettu tuulivoimalla tuotetulla sähköllä. Tuote myydään pantillisessa ja kierrätysmuovista valmistetusta pullosta. Väliveden myyntituloilla tuetaan Pidä Saaristo Siistinä ry:n toimintaa.

– Vesi on välttämätön ihmisen hyvinvoinnille. Omalla Välivesi-tuotteellamme haluamme ylipäätään muistuttaa vedenjuonnin tärkeydestä. Myös silloin, kun käytetään alkoholia: ota vettä väliin. Toki maailman paras suomalainen kraanavesi on aivan yhtä mainio juoma, kertoo viestintäjohtaja Maritta Iso-Aho.