DJ-tähti Adam Sky kuoli onnettomuudessa Balilla – auttoi loukkaantunutta naisystäväänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen DJ-tähti Adam Sky on kuollut. Hän menehtyi Indonesian Balilla sijaitsevassa lomakohteessa tapahtuneessa onnettomuudessa saamiinsa vammoihin. Tämänhetkisten tietojen mukaan 42-vuotias DJ-tähti, oikealta nimeltään Adam Neat, loukkaantui rientäessään auttamaan pahasti loukkaantunutta ystäväänsä.

Varsinkin Aasiassa huippusuosiossa olleen Adam Skyn kuolemaan johtaneet tapahtumat saivat Nine Newsin mukaan alkunsa lauantaina, kun hänen naisystävänsä putosi maahan useiden metrien korkeudella sijaitsevalta terassilta.

Useita luunmurtumia saanutta naisystävää auttamaan rientänyt DJ-tähti törmäsi itse lasioveen ja sai siinä kohtalokkaat vammat. Skyn uskotaan menehtyneen verenhukkaan. DJ-tähden Facebook-sivuilla vahvistetaan suru-uutinen ja todetaan, että perhe matkustaa viikonloppuna turmapaikalle.