Poliisin kuva porilaisesta kevätsiivouksesta – kannabiskasvit täyttävät maijan perätilan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kevään tullen monissa kodeissa tehdään tavallista suurempi siivousoperaatio, jotta kesällä olisi mukavampaa asustaa puhtaassa kodissa. Nyt myös poliisit ovat ryhtyneet vastaaviin puuhiin, mutta kuitenkin hieman toisenlaisissa merkeissä. Poliisi julkaisi nimittäin kuvan siivouksesta Porissa ja sen lähikaupungeissa.

– Lounais-Suomen poliisilaitoksen kenttävalvontaryhmät suorittivat Savu-projektin tiimoilta kevätsiivousta, poliisi kirjoittaa päivityksessään.

Kuvassa poliisimaijan takaosa on täyttynyt sinne ahdetuista suurikokoisista kannabiskasveista.

– Näiden päivien aikana paljastettiin poliisin toimesta lähes 50 huumausaineisiin liittyvää rikosepäilyä. Valvonta ei kohdistunut ainoastaan huumausaineita laittomasti käyttäviin henkilöihin, vaan myös huumausaineita välittäviin ja kasvattaviin henkilöihin. Poliisi jatkaa paljastuneiden rikosepäilyjen esitutkintaa lähipäivinä.