2000-luvun esine vilahti Game of Thronesissa – moka villitsee somessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Game of Thronesin tarkkasilmäisiltä faneilta ei jää mitään huomaamatta. Valitettavasti tämä aiheuttaa joskus harmaita hiuksia sarjan tuotantotiimille. HBO-sarjan tuoreessa jaksossa nähtiin yllättävä yksityiskohta.

Emilia Clarken esittämän Daenerys Targaryen edessä vilahti take away -kahvikuppi. Ottaen huomioon että sarja sijoittuu keskiaikaa muistuttavaan fantasiamaailmaan, ei kupin olisi todennäköisesti kuulunut näkyä kohtauksessa.

Kertakäyttömukista tuli nopeasti meemien aihe erityisesti Twitterissä. Sosiaalisessa mediassa myös spekuloitiin, oliko kyseessä todellakin vain moka vai ovela Starbucksin mainostemppu.

HBO on sittemmin kommentoinut tapausta. Kanavan mukaan kyseessä oli moka, sillä Daenerys oli tilannut kahvin sijaan yrttiteetä.