Täh? Kim Kardashian aikoo asianajajaksi – ja jättää julkisuuden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viihdeteollisuudessa ja kosmetiikkabisneksessä menestynyt realityjulkkis Kim Kardashian opiskelee parhaillaan asianajajaksi. Hän työskentelee oppisopimuksella sanfranciscolaisessa lakifimassa. Nainen aikoo jättää julkisuuden 10 vuoden sisään.

Kim Kardashian opiskelee parhaillaan lakimieheksi 18 tunnin opinnoilla per viikko. Hän aikoo valmistua vuonna 2022, ja nainen on työskennellyt alalla oppisopimuksella viime kesästä lähtien. Hän on seurannut urallaan asianajajana menestyneen isänsä, edesmenneen Robert Kardashianin jalanjälkiä.

– Isäni opetti, että jokaisen on työskenneltävä ahkerasti ja on tärkeää sitoutua uraan. Aion kymmenen vuoden sisään luopua Kim K -statuksesta ja keskityn tulevaisuudessa ainoastaan työskentelemään asianajajana ja taistella ihmisten oikeuksien puolesta, Kim Kardashian sanoi Kardashianit-televisiosarjassa.

View this post on Instagram

Take notes 📝

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on