Catherine Zeta-Jones syntisen seksikkäässä nuoruuskuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

48-vuotias näyttelijä Catherine Zeta-Jones on ollut viime aikoina kiireinen työskennellessään televisiossa näytettävän Feud-nimisen minisarjan parissa, mutta muuten nainen on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta.

View this post on Instagram

Caption this 😂 My favorites will get a 😘 from me!

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Catherine on viime vuosien aikana keskittynyt lähinnä perhe-elämään, mutta julkaisee ajoittain upeita kuvia sosiaalisessa mediassa. Nyt vuorossa on upea arkistokuva, jossa Catherine nähdään nuorempana poseeraamassa seksikkäässä paljastavassa asussa. Uhkea kaunotar on kuvattavana mustissa rintaliiveissä.

Catherine Zeta-Jones muistetaan etenkin Ocean’s Twelve ja Zorron naamio -elokuvista. Hän on naimisissa näyttelijä Michael Douglasin kanssa, jonka kanssa hänellä on myös kaksi lasta, Carys Zeta Douglas ja Dylan Michael Douglas.