Dennis Rodmania epäillään myymälävarkauden avustamisesta – valvontakamera narautti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koripallolegenda Dennis Rodman on jälleen tekemisissä lain kanssa. Nyt hänen epäillään avustaneen myymälävarkaudessa Kalifornian Newport Beachilla. Rodman vieraili taannoin kahden naisen ja yhden miehen kanssa Vibes Hot Yoga -joogastudiolla.

Liikkeen omistajan mukaan koripallotähti vei työntekijöiden huomion muualle hänen seurueensavarastaessa myynnissä olleita vaatteita. Koko tilanne päätyi valvontakameran videolle. Siinä muun muassa nähdään, kuinka Rodmanin mukana ollut mies pudotti 2 500 dollarin arvoisen kristalliesineen maahan. Samaan aikaan muut yks naisista tunki vaatteita laukkuunsa.

Vibes Hot Yogan omistaja kertoo TMZ:lle ryhmän poistuneen mukanaan 500 dollarin arvosta varastettuja vaatteita. Hänen mukaansa koko seurue haisi välikohtauksen aikana vahvasti alkoholilta.