Renny Harlinin Cliffhanger tehdään uusiksi – Stallonen tilalle naistähti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Renny Harlinin Cliffhanger-toimintaelokuvassa Sylvester Stallonen esittämä kiipeilijä jahtasi rikollisten kadonneita rahoja vaarallisessa vuoristoympäristössä. Nyt elokuva ollaan tekemässä monien kasari- ja ysärisuosikkien tavoin uusiksi.

Uuden Cliffhanger-elokuvan ohjaa The Bad Batch ja A Girl Walks Home Alone at Night -elokuvilla yleisöä hämmentänyt Ana Lily Amirpour. Stallonen sijaan pääroolissa nähdään tällä kertaa naisnäyttelijä.

Toistaiseksi ei ole selvillä, ketkä tähdittävät uutta Cliffhanger-elokuvaa. Hollywood Reporter -sivuston mukaan Game of Thrones ja Aquaman -tähti Jason Momoaa kaavaillaan kuitenkin cameo-rooliin. Renny Harlinin Cliffhanger sai ensi-iltansa vuonna 1993. Se kohosi yhdeksi ilmestymisvuotensa menestyksekkäimmistä elokuvista.