Vaaratilanne päiväkodin parkkipaikalla Mikkelissä – taapero jäi auton alle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaksivuotias lapsi jäi tänä aamuna auton alle Mikkelissä Raviradantiellä sijaitsevan päiväkodin parkkipaikalla. Pienokainen sai onnettomuudessa mustelmia ja ruhjeita. Tapaus muistuttaa ihmisiä tarkkaavaisuuteen pysäköintialueilla.

Päiväkotien ja koulujen parkkipaikoilla käy aamuisin ja iltapäivisin kova kuhina, kun vanhemmat tuovat jälkikasvuaan hoitoon tai opiskelemaan. Mikkelissä kävi tänä aamuna onnettomuus, jossa oli ainekset todella vakavaan lopputulokseen. Kaksivuotias lapsi jäi parkkipaikalla peruuttaneen auton alle.

Toisesta autosta ulos otettu lapsi oli ilmeisesti mennyt peruuttavan henkilöauton taakse, kaatunut ja jäänyt auton alle. Vanhempien havahduttua tilanteeseen lapsi löytyi peruuttaneen auton alta. Lapsi ei onneksi jäänyt ajoneuvon renkaan alle ja selvisi tapahtumasta pintaruhjeilla ja säikähdyksellä. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.