Kaula-aukko navan alle saakka! Kim Kardashianin asuvalinta käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdeteollisuudessa ja kosmetiikkabisneksessä menestynyt realityjulkkis Kim Kardashian paljasti muutama päivä sitten opiskelevansa parhaillaan asianajajaksi. Hän kertoi aikovansa jättää uuden ammatin myötä julkisuuden, mutta fanit ovat ottaneet väitteen epäuskoisina vastaan.

Nyt Kim poseeraa kuin tiimalasi sinivalkoisessa asussa, joka on varustettu valtavalla navan alle ulottuvalla kaula-aukolla. Vastaavaa asua ei ole edes Kimin yllä nähty hetkeen.

Kim Kardashian opiskelee parhaillaan lakimieheksi 18 tunnin opinnoilla per viikko. Hän aikoo valmistua vuonna 2022, ja nainen on työskennellyt alalla oppisopimuksella viime kesästä lähtien. Hän on seurannut urallaan asianajajana menestyneen isänsä, edesmenneen Robert Kardashianin jalanjälkiä.

– Isäni opetti, että jokaisen on työskenneltävä ahkerasti ja on tärkeää sitoutua uraan. Aion kymmenen vuoden sisään luopua Kim K -statuksesta ja keskityn tulevaisuudessa ainoastaan työskentelemään asianajajana ja taistella ihmisten oikeuksien puolesta, Kim Kardashian kertoi.