Martina Big otti lisää täytettä poveen – molemmissa rinnoissa 8,3 litraa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalaismalli Martina Big on muuttunut viime vuosien aikana kohublondista tummaihoiseksi povipommiksi. Hänen jättikokoisia rintoja on suurennettu kevään aikana entisestään. Naisen povessa on nyt yhteensä 16,6 litraa täyteainetta.

Martina Big on tullut tunnetuksi järjettömän kokoisista rinnoistaan ja ihoa tummentavista pistoksista. Hän on ilmaissut halukkuutensa vaihtaa oman etnisyytensä eurooppalaisesta afrikkalaiseen, ja näyttää jo ulkonäöltään tummaihoiselta. Hänen rintansa suurenevat sitä tahtia kun iho tummenee.

Nyt nainen omistaa 8,3 litran rinnat. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että Martina Bigin povessa on ´yli 1,5 ämpärillistä tavaraa. Rintaliivien koko olisi 70 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, tai 70S. Hän joutuu tilaamaan rintaliivit räätäliltä.

In today's picture is not my transformation to black woman but the enlargement of my breasts in the foreground.As you…

Publiée par Martina BIG – Malaika Kubwa sur Dimanche 10 février 2019

I have great news :DMy boobies had a very big fill up this time :DEach breast got a full bottle of 500 ml.Each breast…

Publiée par Martina BIG – Malaika Kubwa sur Dimanche 17 mars 2019

Walk through the Königsallee in Düsseldorf / Germany. How do you like the photo?

Publiée par Martina BIG – Malaika Kubwa sur Dimanche 14 avril 2019