Salarakkaan nännit kuulsivat läpi – pukeutui virkattuun alusasuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Litteää vatsanseutuaan mielellään esittelevä newyorkilainen tarjoilija Lani Blair elättää itsensä nykyisin myös Instagram-mallina. Hänen luottotoimittajansa Fashion Nova on nyt lähettänyt naiselle virkatun alusasun. Lani Blair saa senkin näyttämään upealta.

NBA-tähti Tristan Thompsonin salarakkaana kuuluisuuteen noussut Lani Blair esittelee peiliselfiessä asua, jota moni voisi vältellä. Virkattu alusasu on ainakin viileä vaihtoehto kuumiin kesäpäiviin. Joidenkin mielestä vaatekerta muistuttaa sipulipussia, joten on hämmästyttävää miten seksikkääksi Lani Blair tämänkin setin muuttaa.

Verkkoasut ovat nousemassa muotiin. Markkinoille on tullut yhä enemmän rannalle sopivia verkkomaisia tunikoita ja kesämekkoja. Toki taitavimmat voivat virkata asunsa myös itse.

View this post on Instagram

Summer tings… Crochet set: @fashionnova💫

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on