Vanilla Ice ja Game of Thrones yhdistettiin – uskomaton lopputulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanilla Ice tunnetaan kuuluisasta Ice Ice Baby -rap-kappaleesta, joka aikoinaan ylsi Billboard-listojen kärkipaikoille. Swedemason-nimimerkkiä käyttävä videotaiteilija on luonut kappaleesta Game of Thrones -version.

Tuntikausia vaatinut editointityö yhdistää Game of Thronesin vuorosanoja tunnettuun ysärihittiin. Vaikka video on julkaistu jo muutama vuosi sitten, on se edelleen esittelyn arvoinen mestariteos. Tekijä on joutunut näkemään vaivaa etsiessään oikeita vuorosanoja televisiosarjasta.

Fantasiadraamasarja Game of Thrones on rikkonut runsaasti katsojaennätyksiä. Ice Ice Baby on puolestaan tällä hetkellä oikeastaan ainoa kappale, mikä Vanilla Icen tuotannosta muistetaan yleisesti. Häneltä on ilmestynyt yhteensä seitsemän albumia.