Taylor Ross esitteli rantakuntonsa – bikinivartalo kuin supermallilla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin perheen lastenhoitajana maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Taylor Ross on seurattu somejulkkis, ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi lastenhoitajaksi. Nykyisin kuviaan ahkerasti sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar lienee ainakin isien mieleen.

View this post on Instagram

LH4L 😉

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on

Taylor Rossin mallinmitat kevyesti täyttävä vartalo ja kuvankauniit kasvot on noteerattu laajasti ympäri maailmaa, ja hänen Instagramissa julkaisemat kuvansa noteerataan nykyisin myös lehdistössä. Tällä kertaa seksikäs lastenhoitaja nähdään poseeraamassa Floridan Palm Beachilla ja Kanadassa Ontarion Muskokassa.

View this post on Instagram

Hopefully bringing this heat back to Toronto ☀️

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on

Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.