Chrissy Teigen julkaisi alastonkuvan kylpyhuoneesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend haaveilivat pitkään toisesta lapsesta Luna-tyttären synnyttyä. Marraskuussa Teigen ilmoitti onnellisena kaikille, että hän on jälleen raskaana.

Taannoin Teigen synnytti perheeseensä uuden pienokaisen, Miles Theodore Stephensin. Nyt äitienpäivän kunniaksi hän julkaisi itsestään sosiaalisessa mediassa kylpyhuoneessa ikuistamansa alastonkuvan, jossa poseeraa alastomana.

Kuvansa yhteydessä hän kertoo lasten tekemisen olleen elämässään parasta ja kiittää lapsia siitä, että nämä tekivät hänestä äidin ja muuttivat hänen elämänsä ikuisiksi ajoiksi.

32-vuotias Chrissy Teigen on aiemmin kertonut, että nyt heidän kotinsa tuntuu vuotavan rakkautta yli laitojen. Nainen paljasti myös hänen Twitter-kanavallaan, että synnytyksen jälkeinen elämä on 90 prosenttia helpompaa kun väliliha ei ole revennyt, minkä vuoksi hän pitääkin tätä toista synnytystä helpompana kuin ensimmäistä.