Janna bikineissä – paljasti kuvalla iloisen perheuutisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin naisartisteihin jo vuosien ajan lukeutunut Janna Hurmerinta julkaisi ensimmäisen albuminsa jo vuonna 2007, joten takana on pitkä ura musiikin parissa. Alunperin englanniksi laulanut ja vasta myöhemmin laulukielensä suomeksi vaihtanut Janna tunnetaan myös upeana tummana kaunottarena.

Esimerkiksi Sä et ole hullu ja Läpinäkyvä -hiteistään tunnettu suosikkilaulaja on nykyisin melko aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, ja jatkossa häneltä voidaan odottaa somepäivityksiä niin raskausmasustaan kuin vauva-arjesta.

Janna nimittäin paljasti nyt olevansa raskaana. Hän teki sen upealla somekuvalla, jossa laulajatar nähdään poseeraamassa bikineissä. Vielä kolme viikkoa sitten huhtikuussa Janna poseerasi kuvassa, jossa ei ole vielä aavistustakaan vauvamasusta.

View this post on Instagram

Throwback Sateet musavideon kuvauksiin. ☀️💕

A post shared by Janna (@janna) on