Vantaan massiivinen Extreme Run lähestyy: ”Tärkeintä on pitää hauskaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hyvän mielen juoksutapahtuma Extreme Run on liikuttanut ja viihdyttänyt kaiken kuntoisia suomalaisia jo vuodesta 2010 saakka. Extreme Run järjestetään usealla eri paikkakunnalla ympäri Suomen ja tapahtumiin osallistuu yhteensä noin 10.000 osallistujaa vuosittain.

Video: Tältä Vantaan Extreme Runissa näytti 2015

Ensi lauantaina 18. toukokuuta järjestetään Vantaalla ExtremeRun jo kymmenennen kerran. Juhlavuoden radalla juoksijoita odottavat muun muassa yli kymmenen metriä korkeat Goljatin portaat, ylitettävät autonromut, vaahto- ja vesiesteet ja läpi ryömittävät putket.

Video: Jaajo Linnonmaa Extreme Runissa 2015

Extreme Run -tapahtumien tarkoituksena on saada kaikki liikkumaan ja pitämään hauskaa. Kilpailija saa itse päättää osallistutko kilpa- vai hupisarjaan. Pukeutua voit sporttisesti tai hauskasti. Vantaalla järjestetään tuttuun tapaan seuraavana päivänä 19. toukokuuta myös lasten Extreme Run.

Extreme Run, Kuva: Jaajo Linnonmaa