Todellinen diiva! Eva Longoria saapui Eurooppaan – kuva paljasti valtavat matkatavarat

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari vuotta sitten José Bastonin kanssa avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria sai esikoisensa kesäkuussa 2018. Avioparin perhe kasvoi tuolloin pienellä pojalla, joka nimettiin Santiago Enrique Bastóniksi.

Nyt Eva Longoria on saapunut Eurooppaan, Cannesiin, jonne hän laskeutui mukanaan valtaisa määrä matkatavaroita. Longoria kertoi, että hänellä oli mukanaan peräti 14 matkalaukullista tavaraa. Otoksessa hän poseeraa lentokentällä matkalaukkujensa kanssa. Tuolla laukkumäärällä pärjäisi ainakin seitsemän keskimääräistä lapsiperhettä.

Tänä vuonna Eva on pitänyt matalaa profiilia sosiaalisesta mediasta perheenlisäyksensä vuoksi, mutta aivan viime päivinä hän on julkaissut itsestään tavallista aktiivisemmin kuvia.

Täydelliset naiset -televisiosarjasta supertähdeksi noussut Eva Longoria muutti taannoin yhdessä 49-vuotiaan aviomiehensä kanssa Bel Air Crestissä sijaitsevaan kartanoon, jossa he aikovat kasvattaa poikansa.