Jontte Valosaaren paluu saa jatkoa – uusi single kertoo erosta: ”Yksin, mutten yksinäinen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuussa paluun tehnyt Jontte Valosaari julkaisee uutta materiaalia. Nyt julkaistava Yksin, mutten yksinäinen -single kiteyttää taannoin eronneen artistin elämäntilanteen ja fiilikset.

Kappaleen on tuottanut Emma-ehdokas Kalle ”Kashwell” Mäkipelto. Valosaari kirjoitti kappaleen lyriikat yhdessä Heidi Maria Paalasen ja Thomas ”Kasmir” Kirjosen kanssa.

– En ole aiemmin tehnyt musaa Kasmirin kanssa. Hän on huippulahjakas. Meillä kolmella synkkasi todella hyvin studiossa alusta asti. Ideat ja ajatukset suorastaan sinkoilivat. Kappale kertoo niistä tunteista, joita käyn nyt läpi, Valosaari iloitsee.

Kesämieheksi tunnustautuva Jontte Valosaari odottaa tulevaa kesää jo innolla.

– Kun kelit lämpenevät, niin heti tulee energinen fiilis. Aamulla on kiire juoda kahvit, että pääsee ulos aurinkoon. Odotan kesää kuin kuuta nousevaa. Voi grillata, uida ja touhuta ulkona, Valosaari listaa.

Jontte Valosaaren paluusingle Ylivoimainen julkaistiin helmikuussa. Laulaja tunnetaan aiemmin muun muassa hiteistä Jos mä oisin sun mies, Haastaja ja Kiinni jäit. Hänen biiseillään ovat fiitanneet muun muassa Elastinen, Cheek, Mikael Gabriel ja Brädi.