Josie Canseco bikineissä – sykähdyttävä mallikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen 21-vuotias tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan nousua mallimarkkinoille.

View this post on Instagram

girls💙

A post shared by 🌸 (@josiecanseco) on

Tällä kertaa nuori kaunotar on poseerannut sosiaalisen median kuvassaan leppoisissa lomatunnelmissa yhdessä naispuolisten ystäviensä kanssa. Upeavartaloiset kaunottaret nauttivat päivästään Miami Beachilla sijaitsevan The Setain rannalla.

View this post on Instagram

careful w me

A post shared by 🌸 (@josiecanseco) on

22-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.