Jenelle Evansin elämä kriisissä! Lapset otettu huostaan, koira ammuttu ja televisioura päättynyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-kanavan Teen Mom 2 -sarjasta tuttu Jenelle Evansin kaikki lapset on sosiaaliviranomaisten tarkkailun alla. Syynä on hänen epävakaa elämäntilanne aviomies David Easonin kanssa. Perheen kotia ei pidetä enää turvallisena kasvatusympäristönä.

Jenelle Evans sai potkut suositusta realitysarjasta hänen aviomiehensä ammuttua perheen koiran. Evansin Kaiser-niminen poika otettiin huostaan viime viikon perjantaina. Nyt Jenellen sisaren Ashleighin mukaan oikeus on määrännyt, että Evans menettää myös kaksivuotiaan Ensley-tyttärensä huoltajuuden. Sosiaaliviranomaiset ovat lähipiirin mukaan hakeneet myös David Easonin 11-vuotiaan Maryssa-tytön pois perheen kodista. Tietoa ei ole vielä vahvistettu, mutta sosiaaliviranomaisten tiedetään ainakin varoittaneen Jenelleä.

Kuva: Jenelle Evans

David Eason poistettiin jo aiemmin Teen Mom -sarjasta rasististen kommenttien ja julkisen aseiden ihailemisen takia. Lopulta myös Jenelle Evans sai lähtöpassit, koska kuvausryhmä ei voinut ottaa riskiä työskennellessään arvaamattomassa ja aseiden täyttämässä ympäristössä. Jenelle Evansin aviomies ampui perheen koiran metsään, koska se oli kertoman mukaan purrut kaksivuotiasta Ensleyta.

The Blastin mukaan lastensuojelun väki on sanonut, että perheen lapset eivät saa asua kotona ennen kuin aseet on poistettu. Poliisin tutkinta perheen koiran ampumiseen liittyen on edelleen kesken. Jenellen vanhempi Jace-poika asuu hänen isoäitinsä, Barbara Evansin kanssa. Mikäli Ensleyn otetaan pysyvästi huostaan, on Jenelle Evans menettänyt kaikki lapsensa, koiransa ja työpaikkansa MTV-televisiokanavalla.

https://www.instagram.com/p/BxauzALFbWq/