Bikinit ylösalaisin! Hämmentävä bikinitrendi leviää nyt maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodin maailmassa trendit tulevat ja menevät, ja suunnittelijoilla on usein vaikeuksia löytää jotain aidosti uutta. Bikinit ovat yksi osa-alue, jossa on nykyisin enää haastava keksiä aivan uusia innovaatioita, mutta yritystä alalla kyllä riittää. Nyt on nimittäin esitelty erikoinen uusi trendi.

Parhaillaan maailmalla leviää vauhdilla niin sanottu ”Upside down bikinit”, jossa bikinit ovat kuin ylösalaisin. Samalla bikinit paljastavat usein selvästi enemmän paljasta rintaa kuin perinteiset versiot, ja bikinien narut kulkevat rintojen alapuolella.

Yllättävää voi olla myös se, että tässä trendissä mukana oleminen ei vaadi välttämättä kauppareissua, sillä kyse on siitä miten bikinien narut solmitaan uudella tavalla.