Ihmis-Kenin piti esiintyä Euroviisuissa – Israel eväsi pääsyn maahan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisillekin tuttu brasilialaissyntyinen ihmis-Ken, eli Rodrigo Alves, oli kiinnitetty Israelissa järjestettävien euroviisujen esiintyjäkaartiin. Valitettavasti hänen aiemmat vierailunsa Lähi-Itään estivät miehen pääsyn maahan.

– Alkuperäisen suunnitelman mukaan minun oli tarkoitus edustaa San Marinoa Euroviisuissa Plastic World -kappaleella. Sitten euroviisujärjestäjät halusivatkin minut kilpailun avajaisiin esiintymään, Rodrigo Alves kertoo Daily Mailille.

Järjestäjät tekivät kaikkensa, jotta kauneusleikkauksistaan tunnettu mies olisi päässyt esittämään hittikappaleensa ohjelmistoon. Hän suunnitteli ja rahoitti hiljattain musiikkivideon ensisinkulleen. Hän kertoo myös matkustavansa ensi kuussa Los Angelesiin työstämään toista kappaletta.