Alastonkuva saunasta – Marika Fingerroos koettelee Instagramin rajoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen melko aktiivisesti kuviaan ja videoitaan.

Viime aikoina sosiaalisessa mediassa aktivoitunut Marika on nyt päättänyt kokeilla Instagramin yhteisösääntöjen rajoja julkaisemalla upean kuvan itsestään alastomana saunassa. Lauteilla nautiskelevan julkkisnaisen muhkeaa rintavarustusta peittää vain löyhästi etumuksen edessä pidettävä pyyhe.

– Sunnuntai sauna. Sain pestyä traikun ja siivottua yläkerran, Marika kertoo kuvansa yhteydessä.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.